Table of Contents

teknik forex mudah

 

 

>> KLIK SINI UNTUK DAPATKAN FULL TUTORIAL <<

 

Anda mencari teknik Forex paling berkesan?

 

dalam video diatas…

 

saya share teknik Forex paling berkesan

 

ia adalah teknik forex yang simple, mudah, dan berkesan…

 

orang newbie yang tiada pengalaman forex pun boleh buat

 

orang selalu trade forex perlu tengok chart analyze candle turun atau naik.

 

lepastu perlu decide samada nak buy atau sell…

 

Tapi anda tak perlu buat semua tu!

 

saya ada teknik Forex paling berkesan

 

khas untuk newbie yang belum pandai trade

 

anda tak payah pening kepala analyze chart. boleh trade dalam fon je guna app

 

ni profit yang dihasilkan dalam sehari menggunakan teknik ni ..

 

(profit sehari)

 

teknik ni bernilai RM10,000 kalau nak belajar melalui personal coaching

 

tapi dalam video ni, saya akan ajar free!

 

Nama teknik ni ialah…

 

“Teknik 11 pagi”

 

cara trade “Teknik 11 pagi”

 

market forex ni selalunya slow sebelah pagi (waktu Malaysia)

 

Anda boleh pasang “perangkap” atas dan bawah pada candle pukul 11 pagi di timeframe H1

 

kalau candle naik atau turun, boleh ambil profit 2 arah (atas dan bawah)

 

(hit take profit)

 

Itu je anda perlu buat setiap hari!

 

ni result 1 minggu guna “teknik 11 pagi”

 

 

Isnin:
Buy = take profit
Sell = take profit
= 10 pips (100 pts) + 10 pips = 20 pips

 

Selasa:
Buy = take profit
Sell = stop loss
= 10 – 8.9 = 1.1 pips

 

Rabu:
Buy = take profit
Sell = take profit
= 20 pips

 

Khamis:
Buy = take profit
Sell = take profit
= 20 pips

 

Jumaat:
Buy = take profit
Sell = take profit
= 20 pips

 

TOTAL = 81.1 pips

 

kalau trade guna lot 0.10 ($1)…

$1 x 81.1 = $81.10/week

 

tapi kalau trade guna lot 1.00 ($10)…

 

$10 x 81.10 = $811.00/week

 

lagi besar saiz lot, lagi besar lah profit!

 

Dalam 1 minggu, pasti profit!

 

mungkin ada 1 – 2 hari akan hit stop loss…

 

tapi overall akan hit take profit

 

nak belajar full tutorial macam mana buat teknik 11 pagi ni?

 

anda boleh practice sendiri guna demo akaun selama 1 minggu dan tengok sendiri result 1 minggu

 

 

 

>> KLIK SINI UNTUK DAPATKAN FULL TUTORIAL <<

 

Selain teknik 11 pagi ni…

 

ada lagi teknik forex “intraday scalping” yang berjaya jana $50 jadi $1k dalam 17 hari

 

>> KLIK DIBAWAH UNTUK INFO LANJUT <<

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fxhustle_site_logo-removebg-preview

We offer copytrading services for clients & investors who want to invest & earn passive income every week

Get Started

About Us